A weboldalunkon cookie-k segítenek abban, hogy a szolgáltatásainkat és a termékeinket minél tökéletesebben tudjuk kínálni a Számodra. Megújult Adatvédelmi nyilatkozatunk a linkre kattintva találod. 
Menü

Szállítás és Fizetés

Szállítási és fizetési feltételek

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása GLS futárszolgálattal,vagy PickPackPont-os futárszolgálattal, vagy FOXPOST csomagautomatába történik. A termék szállítási várható szállítási idejét a termék mellett található elérhetőség/raktári állapot ismerteti:

Ettől függetlenül minden esetben tájékoztatunk a pontos szállítási időről, vagy amennyiben szeretnéd te megadni a legkésőbbi vagy a legkorábbi szállítási időpontot kérünk jelezd ezt a "Megjegyzés" rovatban a rendelés során!

  • raktáron: 48 órán belül szállítható. Előfordulhat egyes ritka esetekben, hogy a termék nem a mi központi raktárunkban, hanem partnerüzleteink valamelyikében van kint raktáron.
  • rendelhető: terméktől függően 3-12 nap. Természetesen erről legkésőbb a rendelést követő első munkanapon informálunk, ha a szállítás időpontjáról egyeztetnél keress minket a 06-20-465-5020 telefonszámon.
  • Külső raktárban (2-3 nap): terméktől függően 2-3 nap. Természetesen erről legkésőbb a rendelést követő első munkanapon informálunk, ha a szállítás időpontjáról egyeztetnél keress minket a 06-20-465-5020 telefonszámon.

Szállítási módok:

Belföldi szállítási díjaink az alábbi módon alakulnak

GLS futárszolgálattal (http://www.gls-hungary.com/)

·         60.000 Forintos teljes összeghatár alatt: 1490 Ft

·         60.001 Forintos teljes összeghatár felett: 0 Ft, azaz teljesen INGYENES a kiszállítása

GLS CsomagPont (http://www.gls-hungary.com/)

·         60.000 Forintos teljes összeghatár alatt: 1490 Ft

·         60.001 Forintos teljes összeghatár felett: 0 Ft, azaz teljesen INGYENES a kiszállítása

PickPackPont futárszolgálattal (http://www.pickpackpont.hu/)

·         60.000 Forintos teljes összeghatár alatt: 1990 Ft

·         60.001 Forintos teljes összeghatár felett: 0 Ft, azaz teljesen INGYENES a kiszállítása

·         Kerékpárok rendelése ezzel a futárszolgálattal NEM lehetséges!

FOXPOST csomagautomatába (https://csomagvarazslo.hu/automatakereso)

·         19.900 Forintos teljes összeghatár alatt: 990 Ft

·         19.991 Forintos teljes összeghatár felett: 0 Ft, azaz teljesen INGYENES a kiszállítása

·         Kerékpárok rendelése ezzel a futárszolgálattal NEM lehetséges!

Külföldi szállítási díjak GLS futárszolgálattal

A pontos ár kalkulálásához szükségünk van a megrendelt termékek listájára, hogy futárcég díjszabása szerint várható szállítási díjat számíthassunk. Ez a díj függ a csomag tömegétől és a célországtól is. Külföldi szállítás esetén kérjük érdeklődj e-mailben Ügyfélszolgálatunkoninfo@bikeplus.hu!

Fizetési feltételek
Áruházunkban lehetőség van:

·         Utánvét:

(legkésőbb a rendelés beérkezését követő első munkanapon tájékoztatunk a pontos szállítási időről, és a rendelés ellenértékét a GLS futárszolgálat futárjának vagy a Pick Pack Pont átvevőhelyen vagy a Posta ponton illetve a Postásnak fizeted készpénzben, természetesen attól függ milyen szállítással kéred a rendelésed.)

·         Előre utalás, banki utalás esetén:

( a visszaigazoló e-mail-ben illetve a weboldalon nem találsz bankszámlaszámot, illetve ha tudod a bankszámlaszámunkat akkor is kérném, hogy utalásoddal várd meg az e-mailben küldött számlánkat, és utalási paramétereket. Ennél a fizetési módnál leellenőrizzük a termék elérhetőségét, nálunk van raktáron, partnerüzletben van raktáron vagy a központi raktárunkból kell megrendelnünk. Minden esetben más-más a szállítási határidő. A pontos szállíthatóságról legkésőbb a rendelést követő első munkanapon tájékoztatunk. Miután a termék szállítási idejéről tájékoztatunk, küldjük e-mailben a fizetési paramétereket (bankszámlaszám, bank név, közlemény rovat, összeg stb.)

·         PayPal fizetés esetén:

Az egyik legelterjedtebb online fizetési megoldás a PayPal, mely nem csak világszintű népszerűségéről ismert, hanem biztonságáról is (így a PayPal magyar körökben is egyre elfogadottabb). Körülbelül 190 országban használható a PayPal vásárlásra és pénz küldésre 18 valutanemben. Vásárlási szempontból a PayPal valahol középen helyezkedik el a vásárló és a kereskedő között, mely megalapozott tőkével és hitelességgel rendelkezik. Elég csak a PayPal-nál számlát nyitni, ott regisztrálni személyes adatainkat (esetleg hitelkártyánkat is), majd a regisztrációnkkor megadott egyedi e-mail címet felhasználva csak azt adjuk meg a pénzes tranzakciókra. Ilyen egyszerű…vásárláskor megadjuk PayPal-os e-mail címünket, mely elnavigál a biztonságos PayPal számla oldalunkra, ahol csak megerősítjük, jóváhagyjuk a tranzakciót és a többit már elvégzik helyettünk a háttérben. A PayPal nem elektronikus bank, hanem egy biztonságos internetes pénzügyi “közvetítő”.

A termékeket, az ellenérték (számla végösszege) PayPal számlánkra történő megérkezését követően tudjuk elindítani. Ennél a fizetési módnál is mindeképpen küldünk információt, hogy az általad megrendelt termékek vannak e raktáron vagy ha nem akkor mikor érkezik. Amennyiben ajándék lesz vagy SOS szállítást kérsz kérlek jelezd ezt a rendelésed végén található "megjegyzés" rovatban és rendelésed beérkezését követően a leghamarabb keresünk telefonon. 

Kiszállítási idő, ha termék raktáron van:

- GLS futárszolgálattal 24 órán belül, kivéve pénteki vagy ünnepnapot megelöző napon történő rendelés esetén mert akkor a következő munkanap, illetve hétvégi rendelés esetén a következő munkanaptól számítva 24 órán belül. Minden esetben legkésőbb a rendelés beérkezését követő első munkanapon tájékoztatunk a pontos szállítási időről.

- Pick Pack Pont futárszolgálattal, 72 órán belül (Budapesten belüli szállítás esetén 48 óra a gyakorlat!) Minden esetben  legkésőbb a rendelés beérkezését követő első munkanapon tájékoztatunk a pontos szállítási időről.

- FOXPOST csomagautomatába 72 órán belül (Budapesten belüli szállítás esetén 48 óra a gyakorlat!) Minden esetben  legkésőbb a rendelés beérkezését követő első munkanapon tájékoztatunk a pontos szállítási időről.

Kiszállítási idő, ha termék  nincs raktáron, azaz „külső raktárban”:

- A rendelést követően azonnal felvesszük a kapcsolatot a beszállítónkkal, és meggyőződünk a termék  elérhetőségéről.  

- Legkésőbb a rendelés beérkezését követő első munkanapon tájékoztatunk a pontos szállítási időről.

- A termék pontos szállítási határidejéről 2 napos pontossággal e-mailben értesítünk.

Amennyiben további kérdésed van, kérlek írj nekünk az info@bikeplus.hu e-mail címre!

Keresés